We zijn gestopt met het spreekuur. Er is een mogelijkheid om vragen te stellen via het contactformulier.


 

Heeft u vragen over (de werking) uw smartphone, pc, laptop, tablet, e-reader, dan kunt u deze stellen op ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  

Mede vanwege de pandemie hebben we moeten besluiten, dat u uw vragen on line kunt stellen. Alles waar u zelf niet uitkomt kunt u voorleggen aan de vrijwilligers. Zij leggen het u zo uit, zodat u het later zelf ook kunt doen.

We geven geen cursus; hiervoor verwijzen we u naar de cursussen van de Bibliotheek (informatie hierover kunt u wel bij ons krijgen).   

Huisbezoek

Doordat we gestopt zijn, hebben we een oplossing gevonden voor uw probleem. Als u graag iemand thuis wilt hebben om uw computer problemen op te lossen dan vult U het contact formulier in, en wij nemen contact met u op. Let op: deze hulp is in tegenstelling tot het spreekuur NIET GRATIS. We brengen minimaal onze reiskosten in rekening. 

Andere vragen

Omdat Ouderenwerk Winsum ook veel andere vragen krijgt, kwam er bij het digitaal spreekuur regelmatig iemand die andere vragen kon beantwoorden. Veel ouderen gebruiken regelingen niet, die speciaal voor hen bestemd, omdat ze niet weten, dat ze er zijn. Te denken valt aan Huur en Zorgtoeslag en andere regelingen van de Belastingdienst. Ook mensen, die problemen hebben met hun Financien kunnen worden geholpen door een vrijwilliger van Humanitas. 

Let wel: wij vullen geen Belasting aangiften in.

Op het spreekuur worden korte vragen meteen beantwoord, of maakt de vrijwilliger van Humanitas een afspraak voor een 1 op `1 gesprek. Alle hulp van Humanitas is gratis.

Zit u met een vraag over het invullen van een formulier, dan kunt u hier ook terecht.  

 


Ouderenwerk Winsum
Gecoordineerd Ouderenwerk Winsum