We zijn weer begonnen in de bibliotheek van Winsum.


Het spreekuur wordt voor de laatste keer gehouden op donderdag 16 december van 09.30 tot 11.30 uur.  

Het spreekuur is voor mensen, die vragen hebben over (de werking) hun smartphone, pc, laptop, tablet, e-reader..

Helaas moeten we constateren dat de belangstelling voor dit spreekuur, mede als gevolg van de pandemie, te weinig bezoekers trekt. We stAlles waar u zelf niet uitkomt kunt u voorleggen aan de vrijwilligers. Zij leggen het u zo uit, zodat u het later thuis zelf ook kunt doen.

We geven geen cursus; hiervoor verwijzen we u naar de cursussen van de Bibliotheek (informatie hierover kunt u wel bij ons krijgen).

Ook als u gewoon nieuwsgierig bent, zin hebt in een kopje k offie, dan bent u welkom.        

Huisbezoek

Vanaf 1 november starten we met een proef. Als u graag iemand thuis wilt hebben om uw computer problemen op te lossen dan vult U het contact formulier in, en wij nemen contact met u op. Let op: deze hulp is in tegenstelling tot het spreekuur NIET GRATIS

Andere vragen

Omdat Ouderenwerk Winsum ook veel andere vragen krijgt, komt er bij het digitaal spreekuur regelmatig iemand die andere vragen kan beantwoorden. Veel ouderen gebruiken regelingen niet, die speciaal voor hen bestemd, omdat ze niet weten, dat ze er zijn. Te denken valt aan Huur en Zorgtoeslag en andere regelingen van de Belastingdienst. Ook mensen, die problemen hebben met hun Financien kunnen worden geholpen door een vrijwilliger van Humanitas. 

Op het spreekuur worden korte vragen meteen beantwoord, of maakt de vrijwilliger van Humanitas een afspraak voor een 1 op `1 gesprek. Alle hulp van Humanitas is gratis.

Zit u met een vraag over het invullen van een formulier, dan kunt u hier ook terecht.  

 


Ouderenwerk Winsum
Gecoordineerd Ouderenwerk Winsum