Ouderenwerk Winsum

Gecoordineerd Ouderenwerk Winsum

Digitale Spreekuur en formulieren

De volgende computer inloop ochtend is op 20 februari 2020;  deze ochtend is toegankelijk voor een ieder en wordt vanaf nu gehouden in de bibliotheek aan de Dorpsplein te Winsum

Iedereen is welkom om vragen te stellen over hun smartphone, laptop, tablet of pc. Hier wordt erg veel gebruik van gemaakt en de vragen lopen uiteen van: Hoe maak ik contacten aan op mijn smartphone tot hoe installeer ik Facebook en wat kan ik er mee. De meeste bezoekers zijn erg enthousiast om uitleg te krijgen van een ervaren docent, die de tijd neemt om alles goed uit te leggen.

Dat gebeurt  1 x per maand op de derde donderdagochtend van de maand in de Bibliotheek te Winsum. De toegang is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. 

Het is ook fijn, als hier mensen komen, die andere mensen willen laten zien, wat zij hebben gedaan met hun smartphone, tablet of laptop. bepaalde programma's geïnstalleerd, foto's gemaakt, een bijzondere app er op hebben gezet. 

De inloop ochtenden worden gehouden de derde donderdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur.

Als er veel belangstelling is, worden er om 11.15 uur geen nieuwe vragen meer in behandeling genomen. Dit om te voorkomen, dat we onvoldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

Op donderdagmorgen 20 februari hebben we nog een keer een gast- docent: Ds. I. Frenay.

Formulieren

De computer inloop is ook voor mensen, die moeite hebben bij het invullen van formulieren. De aanwezige vrijwilligers kijken samen met u waar het over gaat, en hoe de formulieren moeten  worden ingevuld en waar het naar toe moet worden gezonden. Let op: het invullen van de belastingformulieren( aangifte 2019)  doen we niet. Hier zijn andere instanties voor.