Ouderenwerk Winsum

Gecoordineerd Ouderenwerk Winsum

Dorpskamer

 

Maandelijks is er op donderdagmiddag een bijeenkomst in de Dorpskamer tussen 14.00 en 16.00 uur. U vindt de Dorpskamer achter de Gouden Karper en onder de Jeugdsoos. De ingang is door de smalle steeg naast Toby's. Op deze website, maar ook in de Wiekslag informeren wij u concreet over de activiteiten van de Dorpskamer. 

De Dorpskamer is misschien wel de gezelligste huiskamer van Winsum. De bezoekers voelen zich hier snel thuis. Het is een feest om feest om elkaar hier steeds weer te ontmoeten. Even ongedwongen bijpraten onder het genot van  een kop koffie of thee. Er wordt veel "liefde en leed" gedeeld. Er is altijd wat te beleven. Er zijn diverse activiteiten en sprekers, de onderwerpen zijn nuttig, herkenbaar of humoristisch. Daarbij kunt u denken aan:

  • recreatief:             muziek, bingo, workshop;
  • voorlichting           bijvoorbeeld brandpreventie, welzijn en zorg, wonen in Winsum;
  • cultuur historisch  Historische kring, oude beroepen, onbekende voorwerpen benoemen, enzovoorts.

 

Kortom voor Elk wat Wils. Mocht u twijfelen of deze activiteit iets voor u is, probeer het dan gewoon een keer. Niet geschoten is altijd mis! En ook hier geldt: Tips zijn heel erg welkom.  Laat het ons weten.

 

Op donderdag 27 juni van 14.00 tot 16.00 uur is het thema: Morgen ben ik de bruid

Hoe was uw Trouwdag? Diny Zimmer komt 27 juni naar Winsum. Diny is vele jaren trouwambtenaar geweest en heeft daarbij honderden huwelijken voltrokken. Soms met een gulle lach maar ook met tranen.

Dit belooft een bijzondere middag te worden, wellicht komt u na afloop tot de ontdekking dat u nog een trouw afspraak wilt maken!De Dorpskamer middagen zijn gratis te bezoeken. Wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de onkosten zoals koffie en thee koffie/thee met iets lekkers. Deze bedraagt  €2,50.