Dorpskamer


Op donderdag 15 december houden we een gezellige middag. Er komt geen spreker, maar er is wel live muziek en u kunt spelletjes spellen. We hebben een keur aan allemaal verschillende spelletjes: Mens-erger-je- niet, sjoelen, dammen, schaken, oud Hollandse spelen, zoals Om-het-hoekje-kijken, omgekeerd sjoelen. Laat u verrassen op deze middag. 

Op donderdag 15 december sljuiten we het jaar af met een gezellige middag.  .

Deze Dorpskamer is weer in de Blauwe Schuit in de Theaterzaal, dus plek zat voor een ieder.

Komt dit zien op donderdag 15 december

De middag begint om 14.00 uur en om 16.00 uur stoppen we. Kosten: 3,00 p.p. incl. koffie/thee met wat lekkers.  Heeft u vervoer nodig: laat jet ons weten!


Adres: De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum.
.

L

 

  • De Dorpskamer is misschien wel de gezelligste huiskamer van Winsum. De bezoekers voelen zich hier snel thuis. Het is een feest om feest om elkaar hier steeds weer te ontmoeten. Even ongedwongen bijpraten onder het genot van  een kop koffie of thee. Er wordt veel "liefde en leed" gedeeld. Er is altijd wat te beleven. Er zijn diverse activiteiten en sprekers, de onderwerpen zijn nuttig, herkenbaar of humoristisch. Daarbij kunt u denken aan:
  • recreatief:             muziek, bingo, workshop;
  • voorlichting           bijvoorbeeld brandpreventie, welzijn en zorg, wonen in Winsum;
  • cultuur historisch  Historische kring, oude beroepen, onbekende voorwerpen benoemen, enzovoorts.

 
De Dorpskamer middagen zijn gratis te bezoeken. Wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de onkosten zoals koffie en thee koffie/thee met iets lekkers. Deze bedraagt  €3,00

Voor het eerst sinds jaren zijn we genoodzaakt onze kosten met 0,50 eurocent te verhogen. Als u daar moeite mee heeft, laat het ons dan weten. 

Ouderenwerk Winsum
Gecoordineerd Ouderenwerk Winsum