Dorpskamer


De Dorpskamer wordt tot nader orde opgeschort.

Na rijo beraad heeft het Bestuur van Ouderenwerk Winsum besloten, dat de Dorpskamer voorlopig niet wordt gehouden. Alhoewel de ruimte in de theaterzaal voldoende is, en er voldoen de geventileerd kan worden, durft het Bestuur het niet aan om deze bijeenkomst in deze onzekere tijd te houden. 

Op dit moment gaan we er van uit, dat we medio 2022 weer kunnen beginnen. Houdt U onze berichten in de Wiekslag en deze website in de gaten. 

De Dorpskamer wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur op de vierde donderdag van de maand. Ouderenwerk Winsum probeert iedere keer weer wat leuks voor u te brengen en in de maand november hebben we Alje van Bolhuis als gast.  U vindt de Dorpskamer in de Blauwe Schuit, Warfstraat 1.. 

 
  • De Dorpskamer is misschien wel de gezelligste huiskamer van Winsum. De bezoekers voelen zich hier snel thuis. Het is een feest om feest om elkaar hier steeds weer te ontmoeten. Even ongedwongen bijpraten onder het genot van  een kop koffie of thee. Er wordt veel "liefde en leed" gedeeld. Er is altijd wat te beleven. Er zijn diverse activiteiten en sprekers, de onderwerpen zijn nuttig, herkenbaar of humoristisch. Daarbij kunt u denken aan:
  • recreatief:             muziek, bingo, workshop;
  • voorlichting           bijvoorbeeld brandpreventie, welzijn en zorg, wonen in Winsum;
  • cultuur historisch  Historische kring, oude beroepen, onbekende voorwerpen benoemen, enzovoorts.

 
De Dorpskamer middagen zijn gratis te bezoeken. Wel wordt er een bijdrage gevraagd voor de onkosten zoals koffie en thee koffie/thee met iets lekkers. Deze bedraagt  €2,50. 

Ouderenwerk Winsum
Gecoordineerd Ouderenwerk Winsum